Home Landelijke radio Gerard Ekdom kon niet wachten op eerste show

Gerard Ekdom kon niet wachten op eerste show

Ekdom in de Morgen

Met ‘Now I’m Here’ van Queen is Gerard Ekdom vanochtend zijn nieuwe ochtendprogramma op Radio 10 begonnen. Een week eerder dan gepland, volgens de dj omdat hij niet kon wachten. “Ik kijk al zo lang uit naar de start van ‘Ekdom in de Morgen’ en heb daarom gevraagd of ik niet al een weekje eerder mocht beginnen.”

Samen met zijn nieuwe nieuwslezer Lot Lewin en de rest van z’n team, dat grotendeels bestaat uit mensen uit zijn tijd bij de NPO, was Gerard vanochtend al te horen. “Er ligt ook altijd zo’n druk op een eerste uitzending. Nu wist niemand het, dus konden we in alle rust beginnen.” Die opmerking van Gerard klopt overigens niet helemaal, want via deze site lekte dit weekend al uit dat de dj een week eerder te horen is op Radio 10.

Toeval of niet, vandaag start ook de marketingcampagne rond het nieuwe programma met een tv-commercial, online advertenties en posters door heel Nederland. In de tv-commercial zien we een jonge Gerard Ekdom voor zijn ouderlijk huis met een meisje dat overduidelijk verliefd op hem is. Gerard neemt haar mee naar zijn kamer, waar blijkt dat hij meer interesse heeft in muziek. En dat hij ooit te horen zou zijn op Radio 10, blijkt ook in de commercial.

Foto: Radio 10

Vorig artikelNieuwslezer Henk Blok van 538 naar Qmusic
Volgend artikelRadioFreak betaalt fors minder voor uitgelekte foto’s van Giel Beelen