Home Landelijke radio Freez FM vervangt Arrow Classic Rock Noord

Freez FM vervangt Arrow Classic Rock Noord

Arrow Classic Rock Noord is vandaag vervangen door Freez FM. Het stoppen van Arrow Classic Rock Noord heeft te maken met de kosten die gemaakt worden voor het programma. 

Flux Media Factory maakte het programma Arrow Classic Rock Noord in opdracht van NDC Radio. Flux Media Factory laat weten dat de kosten voor het maken van het programma te hoog zijn in een teruglopende reclamemarkt. Daarop heeft NDC Radio besloten Freez FM uit te zenden. NDC Radio is ook eigenaar van Waterstad FM en RADIONL.

Op alle voormalig frequenties van Arrow Classic Rock Noord (87.6 Twente, 89.2 Zwolle NOP, 98.5 Drenthe en 98.7 Friesland) is Freez FM te horen. Het station was eerder al te horen maar in 2006 nam RADIONL de frequenties over.

Update 20:56 uur
NDC Radio laat in een reactie weten dat de reden dat Arrow Classic Rock Noord niet meer te horen was niet een kwestie van geld was maar met de luistercijfers. In een reactie zegt het berijf: "Arrow Classic Rock Noord kon niet het landelijk succes doorvertalen naar de regio. Freez FM is een rockzender in combinatie met popmuziek die vooral regio gericht is."