Home Landelijke radio Frank Dane zes weken in de ochtend op Radio 538

Frank Dane zes weken in de ochtend op Radio 538

Frank Dane

Frank Dane presenteert vanaf maandag zes weken lang de ochtendshow op Radio 538. Samen met sidekick Jelte van der Groot is Dane van maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus te horen met de ‘Frank en Tijdelijke Ochtendshow’. Dane vervangt Edwin Evers, die de eerste weken met vakantie is en de laatste twee weken de middagshow op Radio 538 vanuit Rio de Janeiro presenteert.

Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen en cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop volgen van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus de sporters op de Olympische Spelen in Rio. Evers maakt de uitzendingen vanuit de Radio 538-studio in het Holland Heineken House, waar hij zowel topsporters als diverse artiesten ontvangt.

In verband met het tijdsverschil is Evers die twee weken niet in de ochtend, maar in de middag te horen. ‘Evers Staat Op in Rio’ is van maandag tot en met donderdag te horen van 16:00 tot 19:00 uur en op vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur. Coen en Sander nemen vanaf maandag 22 augustus het stokje van Edwin Evers weer over.

Dane blijft tijdens zijn invalwerk wel gewoon zijn vrijdagavondprogramma presenteren. De komende weken maakt hij die show vanuit de tuin van bekende Nederlanders.

  • Maandag 11 juli t/m vrijdag 19 augustus: Frank Dane in de ochtend
  • Maandag 8 t/m vrijdag 19 augustus: Edwin Evers vanuit Rio de Janeiro

Andere zenders
Domien Verschuuren vervangt Giel Beelen deze zomervakantie in de ochtend op 3FM en Kai Merckx valt op Qmusic in voor Mattie & Wietze.

Foto: William Rutten