Home Landelijke radio Florent Luyckx trots op dj-opleiding van 3FM

Florent Luyckx trots op dj-opleiding van 3FM

Zendercoördinator Florent Luyckx van Radio 3FM is trots op de nieuwe lichting dj’s uit de eigen opleiding die binnenkort van start gaan op zijn zender. “Bijna alle grote dj’s van de Nederlandse radiostations zijn ooit bij 3FM begonnen”, zegt hij “Talent aan de 3FM opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht. De lichting talenten die nu een eigen programma mag presenteren heeft veel potentie”.

Onlangs meldde RadioFreak al dat Miranda van Holland het EO-programma X-Noizz gaat presenteren op zondagavond. Zij volgde in 2003-2004 de 3FM dj opleiding en verheugt zich op haar programma. Miranda volgt Jan Willem Roodbeen op, die op Radio 2 een programma maakt.

Bart Arens start 2 oktober zijn programma Bart van 04:00 tot 06:00 uur, iedere maandag tot en met vrijdag. Bart zit sinds twee jaar in de 3FM “dj opleiding en heeft in die periode, naast zijn nachtprogramma, veel 3FM dj’s tijdelijk vervangen. Ook was hij de afgelopen twee jaar de producer van het NPS programma ‘Swijnenstal’.

Het BNN programma Muyst Wanted van Martijn Muys verhuist naar de vrijdag van 01:00 tot 04:00 uur.

Vorig artikelLuistercijfers juli-augustus: RTL FM levert fors in
Volgend artikelTevredenheid bij regionale publieke omroepen en Radio 2 over luistercijfers