Home Landelijke radio Fleur Wallenburg, Matijn Nijhuis, Maartje Glas, Jurgen vd Berg op Kermis FM

Fleur Wallenburg, Matijn Nijhuis, Maartje Glas, Jurgen vd Berg op Kermis FM


Kermis FM zet dit jaar hoger in op nieuws en informatie. Onder andere Fleur Wallenburg (NOS/3FM), Matijn Nijhuis (NOS), Maartje Glas (Kink FM), Marijke Roskam (VPRO/3FM) en Jurgen van den Berg (NCRV) gaan een dagelijks magazine presenteren.

De evenementenzender was vorig jaar voor het eerst te horen. Live vanuit de studio op het kermisterrein is ieder half uur te horen hoe de verkeerssituatie in en rond Tilburg is en welke parkeergarages nog de meeste plek hebben. Op de drukste momenten van de kermis is dit jaar vaker verkeer-, parkeer- en treininformatie te horen. Tussen 19:00 en 23:00 uur is iedere kwartier de actuele informatie te horen op Kermis. Op zaterdag en Roze Maandag is vanaf 14:00 uur al ieder kwartier een update te horen.

Kermis FM zendt uit tijdens de TIlburgse Kermis (16 – 25 juli). De uitzendingen worden verzorgd vanuit een tijdelijke studio op het kermisterrein en zijn te beluisteren via de etherfrequentie 107.0 FM in Tilburg en via internet. De Tilburgse Kermis is de grootste van de Benelux.

Eerder werd al bekend dat Roosmarijn Reijmer (3FM), Sander de Heer (Radio 2), Domien Verschuuren (3FM),  Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM / KXradio), Maurice Verschuuren (KXradio), Henk Kanning (Kink FM) en Peter Snijders (Radio 10 Gold) een programma zouden gaan maken tijdens de tweede editie van Kermis FM. Ook zal het 3FM-programma 'De Coen & Sander Show', net als vorig jaar op Roze Maandag uitzenden vanuit de studio van Kermis FM.