Home Landelijke radio Ewald van Liempt gaat Brabantse ochtendshow presenteren op RADIONL

Ewald van Liempt gaat Brabantse ochtendshow presenteren op RADIONL

RADIONL start op maandag 16 februari met gepresenteerde programma’s die specifiek gericht zijn op de provincie Noord-Brabant. Ewald van Liempt maakt vanaf die datum het ochtendprogramma 'Lekker Ewald', dat van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur via de Brabantse FM-frequentie van RADIONL te horen zal zijn.

Die plek in de programmering is de Eindhovense radiopresentator niet vreemd; eerder al maakte Ewald een zeer succesvol muziekprogramma bij Omroep Brabant op hetzelfde tijdslot. "Ik zie er naar uit om op deze voor mij vertrouwde tijd drie uur lang de leukste verstaanbare Hollandse liedjes te draaien, aangevuld met de muziek van typisch Brabantse artiesten. Die combinatie is uniek en er valt de komende tijd dan ook veel te genieten." Aldus Van Liempt in een reactie.
 
Van Liempt presenteerde programma's bij onder andere 3FM, Radio 2 en Radio 6 en Omroep Brabant. Daarnaast is hij werkzaam als coach bij de Radio Academy, waar hij zowel beginnende als gevorderde radiomakers de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Vorig artikelBob Marley-dag op Radio 6
Volgend artikelCampagne Digital Radio+ kostte 4 miljoen euro