Evert Duipmans presenteert vanaf komend weekend de ochtendshow op NPO Radio 2, op de zaterdag en de zondag. Hij is van 7:00 tot 10:00 uur te horen, op de uren waar voorheen Jeroen van Inkel een programma maakte. Jeroen verhuist naar de uren tussen 10:00 en 12:00 uur, waardoor het gat vrijkwam.

Evert is nu te horen als invaller van veel programma’s op Radio 2. Ook presenteert hij van zondag- op maandagnacht het programma ‘Wildgroei’ op de publieke zender. Evert werd eerder door Qmusic-dj Marieke Elsinga bestempeld als talent. “Ik vind dat zo’n leuke gozer om naar te luisteren”, zei ze.

Stoelendans

De verschuivingen op Radio 2 zijn het gevolg van het vertrek van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof naar Radio Veronica. De uren van Wouter tussen 18:00 en 20:00 uur zijn overgenomen door Emmely de Wilt en die van Frank tussen 20:00 en 22:00 uur door Morad El Ouakili. Vervolgens zijn de uren van Morad van 22:00 uur tot middernacht weer overgenomen door Desiree van der Heiden.

Met de stoelendans zijn alle tijdsloten op Radio 2 nu weer gevuld. De zender benadrukt dat het om een tijdelijke invulling gaat, dus over een paar maanden kunnen er weer andere radio-dj’s op de uren te horen zijn.

Foto: NPO Radio 2 | Linda Stulic