Home Landelijke radio Evers en De Wild ruilen van tijd voor de Olympische spelen

Evers en De Wild ruilen van tijd voor de Olympische spelen

Tijdens de Olympische Spelen gaat Edwin Evers op Radio 538 een middagprogramma maken live vanuit Athene. Het programma is van 16 tot en met 29 augustus iedere maandag tot en met donderdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur en op zondagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur te beluisteren.

Vanuit de speciaal gebouwde radiostudio in het Holland Heineken Huis presenteert Edwin Evers met zijn team twee weken lang zijn radioprogramma. In deze studio schuiven Nederlandse sporters aan om over hun bijdrage aan de zomerspelen te vertellen en brengen zo de Olympische sfeer bij het Nederlandse publiek. Verder treden iedere middag bekende artiesten op zoals onder andere Tiësto, Xander de Buisonjé en Guus Meeuwis. Tevens geven de vaste gasten Peter Heerschop en Lebbis iedere dag op humorvolle wijze commentaar op de Olympische Spelen.

Edwin Evers: “Na het succes van de Olympische spelen in Sydney in 2000 en Salt Lake City in 2002, reizen wij nu af naar de zomerspelen in Athene. De kou verwisselen we nu dus weer voor de hitte, maar verder verandert er weinig. Muziek, sport en humor blijven ook in Athene de voornaamste elementen!”

Tijdens de Olympische Spelen verhuist Ruud de Wild voor twee weken naar de ochtend. Samen met zijn team zal hij van 16 tot en met 27 augustus elke werkdag tussen 6:00 en 10:00 ‘RuuddeWild.nl’ presenteren. Ruud is niet onbekend in de ochtend op deze zender, eerder presenteerde hij al de jungle op die tijd.