Home Landelijke radio Ellen ten Damme kwaad op Giel Beelen

Ellen ten Damme kwaad op Giel Beelen

Ellen ten Damme zegt te worden gechanteerd door dj Giel Beelen. De 3FM-presentator zou dreigen de nieuwe single Stay van Ellen niet te draaien, omdat de zangeres niet naakt in zijn televisieprogramma wil verschijnen. Volgens Giel is het juist andersom.

Al wekenlang probeert de redactie van het nieuwe programma Ellen te strikken. Maar de populaire zangeres weigert. Ze wil niet naakt aan tafel. “Ik treed liever op. Ik heb gezegd dat ze Anouk maar moesten vragen.”

Toen het de redeactie niet lukte, greep Giel zelf de telefoon en belde haar op met de mededeling: “Laten we een goeie deal maken. Dat klinkt heel fout en dat is het ook. Ik draai je single, zowel op de radio en een fragment op tv, en dan zit jij daar. Ik heb inmiddels een pilot-dvd waaruit blijkt dat je niks ziet en het gewoon een gewoon leuk en intiem gesprek is… Als je denkt van, ik had toch nee gezegd. Dan mijn nederige excuses. Dan ben ik gewoon een drammertje….”

Dat Ellen geen deal wil maken en als gevolg haar nieuwe single niet gedraaid zou dreigen te worden, vindt ze niet te verteren. “Het is een onwijs leuk lied en ik heb een clip gemaakt Roeland Fernhout. Ik vind het schokkend dat het kennelijk zo werkt bij de Nederlandse radio. Het is belachelijk dat de publieke omroep op deze manier dreigt mijn muziek niet te draaien. En dat terwijl hij twee maanden geleden nog tegen me zei Stay zo’n enorm goed nummer te vinden. Dan draait hij het toch zonder voorwaarden…”

Giel Beelen reageert: “Hier moet ik om lachen. Gezeik is altijd leuk, maar het ligt net andersom: Ellen wilde alleen een gesprek aangaan in mijn show als haar nieuwe single kon worden gespeeld. Maar daar maak ik het programma niet voor. Toen heb ik aangeboden het nummer op de radio te draaien.”

Kok Pierre Wind en tv-presentator Humberto Tan gaan het avontuur wel aan. Zij zullen binnenkort naakt op tv te bewonderen zijn. [Telegraaf]

Vorig artikelVeronica-dj speelt lijk in speelfilm
Volgend artikelDeventer FM boos over rapport