Home Landelijke radio Eline gooit cola over 3FM-mengpaneel

Eline gooit cola over 3FM-mengpaneel

Marisa Heutink heeft vanochtend de start van haar laatste week op 3FM vanaf 04:00 uur vanuit een noodstudio moeten maken. Eline la Croix heeft afgelopen nacht tijdens haar laatste ‘AdrenEline’ rondom 03:20 uur het mengpaneel van de publieke popzender zodanig beschadigd dat deze het na circa twintig minuten nagenoeg volledig heeft begeven.

Eline combineerde haar verjaardag met haar laatste nachtuitzending en nodigde enkele vrienden uit. Nadat actrice Farida van der Stoom een zeer creatief herschreven nummer voordroeg om haar vriendschap met de vrouwelijke 3FM-jock te onderschrijven, gooide Eline in haar enthousiasme bruusk een colafles omver over de mengtafel. Op de radio vreesde ze al grappend over haar eigen carrière.

Eeen aantal NOB-technici moest worden opgetrommeld om het mengpaneel te repareren/vervangen. De uitzendingen na 04:00 uur kwamen vanuit een reserve-opstelling in de kamer van de technicus. Eline la Croix is voortaan op dinsdagavond voor LLINK op 3FM te horen. (3FM / Dutchmedia)