Home Landelijke radio Eddy Zoëy ingesprek met BNN over opvolging SPAM

Eddy Zoëy ingesprek met BNN over opvolging SPAM

Eddy Zoëy is momenteel met BNN ingesprek over het opvolgen van Egbert Jan Weeber op Radio 3FM. Dit zei de presentator in het Radio 1-programma Storing. Hij zou op zaterdag en zondag het programma SPAM kunnen gaan presenteren.

Zoëy zegt over de mogelijkheid dat hij het programma gaat doen: “Ik ben in onderhandeling met BNN daarover. Zelf weet ik het nog niet, het is namelijk best een zware opgave je bent er elk weekend aan kwijt. Ik heb het een paar keer gedaan en het is erg leuk.” Ook financieel gezien zijn ze er nog niet uit, hij moet namelijk wat tv in gaan leveren door radio en dat wil hij wel gecompenseerd hebben. “Als ik radio ga doen dan kan ik minder televisie gaan maken. Ik wil dat de totaal balans gelijk blijft, dat wat je voor televisie inlevert je voor radio weer terug krijgt.”

De plaats bij SPAM kwam vrij nadat bekend werd dat Egbert Jan Weeber vanaf september stopt met het programma. De acteur wil zich meer gaan richten op zijn acteerprestaties en zijn dj-werk in clubs. Hij presenteert het programma sinds 2003.