Home Landelijke radio Dj Tiësto nieuwe dj bij Radio 538

Dj Tiësto nieuwe dj bij Radio 538

Dj Tiësto (Tijs Verwest) wordt dj bij Radio 538. Dat werd in het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ bekend gemaakt. Vanaf 6 april is de dj te horen op vrijdagavond tussen 22:00 en 00:00 uur in het programma ‘Club Nouveau’. Dj Jean, die nu het programma ‘Mad House’ maakt op vrijdagavond tussen 23:00 en 00:00 uur verlaat Radio 538. De powermix die tot nu toe tussen 21:00 en 23:00 uur te horen was, wordt een uur verkort.

Het radiostation stelde de nieuwe dj groots voor. 538 had de pers uitgenodigd voor een ontbijt. Al een aantal dagen werd er gespeculeerd wie de nieuwe dj zou zijn. Tiësto werd al veel genoemd.

De nieuwe dj gaat niet alleen muziek draaien. “Het wordt een echt dance-programma waarin ik ook gewoon ga praten”, zo zegt de Bredase dj. “De Club Nouveau show is voor mij de manier om wekelijks voor een wereldwijd publiek te kunnen draaien. Het is voor mij een uitlaatklep om te experimenten met alle verschillende stijlen welke dance muziek te bieden heeft.”

Het radioprogramma van Tiësto duurt twee uur. Het eerste uur is een mix met toegankelijke platen, het tweede uur laat Tiësto zich van een andere kant horen en brengt hij in de genres van minimal tot house naast de allernieuwste tracks ook mash ups en remixen. Elke week krijgt een beginnende dj van hem de kans zichzelf te bewijzen in de dj-booth. Van het programma wordt een twee uur durende Engelstalige podcast gemaakt.

Ook krijgt Tiësto een vast item in het dance-programma Dance Department van Dennis Ruyer op zaterdagavond op Radio 538.


Radio 538 heeft een grote poster op de eigen villa in Hilversum gehangen vanwege de komst van Dj Tiësto

Vorig artikelLokale omroep wil deze week van start in Brielle
Volgend artikelDj Ronald Molendijk krijgt programma op Radio Rijnmond