Home Landelijke radio DJ Tiësto keert terug bij Radio 538

DJ Tiësto keert terug bij Radio 538

Dj Tiësto (Tijs Verwest) keert terug bij Radio 538. Vanaf vrijdag 1 mei maakt hij iedere vrijdag op zaterdagnachttussen 2:00 en 4:00 uur zijn radioprogramma ‘Clublife by Tiësto’. Vanavond kondigde hij het nieuws aan tijdens het Radio 538 programma ‘De Avondploeg’.

Tiësto gaf in maart aan dat hij zou stoppen bij 3FM en over ging stappen naar een andere zender. Bij 3FM werkte hij sinds 2011. Tot 2011 was hij werkzaam bij Radio 538,over zijn overstap zei hij toen: "Ik draai te diep voor 538. Mijn muziekstijl is enorm veranderd de laatste jaren. Ik ben meer de pop/rockkant opgegaan en minder trancemuziek gaan maken. De muziek die je overdag op 3FM hoort, komt 's nachts langs in mijn remix."

De radioshow ‘Clublife by Tiësto’ heeft wereldwijd per week ongeveer 33 miljoen luisteraars.Tiësto: "Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met het team van Radio 538 om ‘Clublife by Tiësto’ vorm te geven, die samenwerking voelt als thuiskomen na een lange en mooie reis. We gaan een geweldige nieuwe show maken om het weekeinde officieel in te luiden!"

"Met de komst van Tiësto is onze line-up van de grootste dance dj’s ter wereld compleet in het weekend. We verwelkomen Tiësto als oude bekende bij Radio 538, we zijn blij dat hij na al die jaren weer terug is bij het radiostation waar hij in 2007 met zijn eerste radioprogramma is begonnen", aldus Dave Minneboo, program director Radio 538.

Op het tijdslot van Tiësto was toten met deze week Desmond Baidjoe te horen.