Home Landelijke radio Dennis Verheugd stopt met Powermix op 538

Dennis Verheugd stopt met Powermix op 538

Dennis Verheugd is niet langer te horen met de 'Powermix' op 538. Niek van der Bruggen heeft het programma, op vrijdag van 21:00 tot 22:00 uur, overgenomen van de dj.

De 'Powermix' begon in 2000 op 538. Jeroen van Inkel presenteerde de mix toen nog en het programma duurde drie uur. Na het vertrek van Jeroen van Inkel ging Dennis Verheugd door met het programma. Met de jaren werd de mix steeds korter en werden ook de nachtelijke herhalingen geschrapt.

De laatste jaren was de 'Powermix' het enige programma dat Dennis Verheugd nog maakte op 538. In 2007 begon hij namelijk als dj op Radio 10 Gold en omdat Radio 10 straks onderdeel wordt van het bedrijf achter 100% NL vertrekt Verheugd bij de 538 Groep.

Op Facebook schrijft de dj over het stoppen met de Powermix: "Uiteraard heb ik ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging maar zal ik de Powermix zeker gaan missen. Even een bedankje aan iedereen die de afgelopen jaren aan de Powermix heeft meegewerkt (interactive, productie studio, TV538, platenmaatschappijen, etc)."