Home Landelijke radio Dennis Ruyer gewond bij scholierenprotesten

Dennis Ruyer gewond bij scholierenprotesten

Radio 538-dj Dennis Ruyer is vrijdagmiddag gewond geraakt bij de scholierenprotesten in Amsterdam. Weblog GeenStijl bracht het nieuws vanmiddag naar buiten, waarna Radio 538 het bevestigde.

Ruyer trad op het Museumplein toen er een vuurwerkbom op het podium werd gegooid die vlak bij de dj tot ontploffing kwam. “Ik had geen zicht richting het publiek, dus werd verrast door een stuk illegaal vuurwerk net toen ik bukte om een nieuwe cd te pakken. Kortom: de klap was dichtbij mijn oor. Ik hoorde een tijdje helemaal niets. Het ziekenhuis heeft mijn trommelvlies gecheckt en dat zag er goed uit. Volgende week heb ik nogmaals een onderzoek door middel van een auditieve test”, zo laat Dennis Ruyer aan RadioFreak.nl weten.

Bij het incident raakte tevens de apparatuur zwaar beschadigd. Het optreden is na het incident afgebroken. Of Dennis morgenavond zijn programma ‘Dance Department’ presenteert is nog niet helemaal zeker. “Ik laat dat even afhangen van hoe ik me morgenochtend voel, maar ik denk dat dat wel goedkomt”, aldus de dj.

Vorig artikelGiel Beelen leidt scholierenstaking in Amsterdam
Volgend artikelDirecteur Carlo de Boer verlaat Sky Radio