Home Landelijke radio Directeur Carlo de Boer verlaat Sky Radio

Directeur Carlo de Boer verlaat Sky Radio

Carlo de Boer, directeur van de Sky Radio Group zal per 1 februari 2008 zijn functie neerleggen. De Boer werkt al 12,5 jaar bij Sky Radio waarvan de laatste vier jaar als Algemeen Directeur van de Nederlandse radiostations Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en TMF Radio

“Na bijna 13 jaar wordt het tijd voor wat anders. Ik heb de afgelopen jaren deel uitgemaakt van een hechte vriendenclub in een spannende film met ongelofelijke successen. Alles moest worden opgebouwd en worden bedacht. Die kansen heb ik gekregen en aangepakt. Marktleider worden, een commerciële toppositie opbouwen, twee FM etherpakketten binnenslepen, de start van Radio Veronica en TMF Radio, de verkoop van het bedrijf aan Telegraaf Media Groep en het dagelijks leiding geven aan 150 creatieve en commerciële radiocollega’s. Het heeft me altijd heel veel energie gegeven maar nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met ruim 17 procent gezamenlijk marktaandeel en een stijgende omzet staan we er goed voor. Het is dan ook een juist moment om dit topbedrijf te verlaten. Het team zal ik zeker gaan missen maar de wereld is klein. Ik ga eerst eens genieten van en vakantie langer dan 2 weken en vervolgens aan de start met nieuwe projecten”, aldus de Boer.

De taken van Carlo de Boer zullen per 1 februari tijdelijk worden waargenomen door de overige directieleden van de Sky Radio Group.