Home Landelijke radio Dennis Landman nieuw in directie Sky Radio Group

Dennis Landman nieuw in directie Sky Radio Group

Dennis Landman (40 jaar) is per 1 maart de nieuwe salesdirecteur van de Sky Radio Group (Sky Radio, Classic FM, Radio Veronica, TMF Radio). Landman volgt hiermee de naar Google vertrekkende Mark Berendsen op en treedt toe tot de directie. Dennis wordt eindverantwoordelijk voor alle sales van de radiozenders voor zowel radio als online.

“Dennis zal vanaf maart 2008 het stokje overnemen van Mark, die vier jaar lang een goede job bij ons heeft gedaan. Door Mark zijn niet aflatende online sales ambities, heeft hij besloten vanaf maart te vertrekken naar Google. Hierbij wensen wij hem uiteraard veel succes en danken hem voor al het werk wat hij voor ons heeft gedaan. In Dennis Landman zien wij een logische en krachtige opvolger. Dennis is al zeven jaar werkzaam bij ons bedrijf als salesmanager voor Sky Radio en Classic FM. Hij heeft inmiddels meer dan voldoende bagage om deze taak te vervullen. Jacco Hornes, acht jaar werkzaam voor Sky Radio als senior accountmanager, zal de functie van salesmanager gaan invullen. Het is mooi om te zien dat onze eigen mensen op deze manier
kunnen doorgroeien in ons radiobedrijf”, zegt CEO Ab Trik.

Eerder werd bekend gemaakt dat de directie van Sky Radio Group wordt uitgebreid met Johan Looijenga als digital director. Barry den Hartog wordt per 1 maart 2008 benoemd tot sales executive director. Hij zal zich met name gaan bezighouden met grote en bijzondere salesprojecten.

Vorig artikelPiet Paulsma nieuwe weerman van Radio 10 Gold
Volgend artikelNOS gooit het Radio 1 Journaal om