Home Landelijke radio De Staat van Stasse zoekt partner voor Truckers

De Staat van Stasse zoekt partner voor Truckers

Het Radio 2-programma De Staat van Stasse is maandagavond 16 februari gestart met de dating-show:  Truckers zoeken ook!  Met deze actie wil De Staat van Stasse aandacht vragen voor het probleem dat veel vrachtwagenchauffeurs hebben om, net als de boeren, een partner te vinden én te behouden.

Stefan Stasse over het dating-onderdeel: "Ons programma is zeer populair onder automobilisten en dan met name truckers. Uit deze groep wordt regelmatig gereageerd op onderdelen in het programma.  In deze gesprekken met truckers komt steevast aan de orde dat ze veel moeite hebben om een vaste relatie te krijgen. Ze zijn vaak en lang van huis en het is daardoor moeilijk om met een leuke vrouw of man in contact te komen. Toen wij aandacht schonken aan dit probleem, kwamen er zo enorm veel reacties uit de truckerswereld dat we besloten hebben om een dating-event voor truckers in het programma op poten te zetten."

Maandagavond 16 februari presenteerden acht truckers zich in De Staat van Stasse, zeven mannen en één vrouw. Via Facebook en de website van De Staat van Stasse kunnen luisteraars en andere belangstellenden de komende twee weken een stem uitbrengen op één van de truckers. Op 2 maart wordt in het radioprogramma de Top vier bekendgemaakt. Deze vier truckers gaan vervolgens telefonisch speeddaten, wat uiteindelijk zal leiden tot een ontmoeting tijdens de live uitzending van De Staat van Stasse.

Vorig artikelSofie van den Enk naar Keuringsdienst van Waarde
Volgend artikelDeventer wijst Glazen Huis 2016 af, Schiedam en Veenendaal tonen interesse