Home Landelijke radio Daphne Deckers tijdelijk op Noordzee FM

Daphne Deckers tijdelijk op Noordzee FM

Daphne Deckers zal van 2 tot en met 9 januari tijdelijk het programma ‘Goedemorgen Gordon’ overnemen. Ze vervangt Gordon omdat hij even op vakantie gaat.

Erik de Zwart, directeur Talpa Radio International, is er van overtuigd dat Daphne goed de ochtendshow kan neer zetten. “Met Daphne is er eindelijk een spontane, leuke vrouw te horen in de ochtendspits op de radio. Bovendien klinkt ze fris en vrolijk, heeft ze een goed gevoel voor zeer droge humor en is zeer talentvol. Juist haar eigenzinnigheid geeft een ander geluid op Noordzee. Als regelmatige gast tijdens het programma van Gordon heeft zij zich wat dat betreft al meerdere keren bewezen, het was dus een logische keuze!”, aldus De Zwart.

“Ik was blij verrast toen Erik de Zwart mij belde of ik voor anderhalve week de ochtendshow van Gordon wilde overnemen”, meldt een Daphne Deckers. “Het is niet de bedoeling dat ik Gordon ga imiteren. Dat is immers onmogelijk. Gelukkig word ik in dit avontuur bijgestaan door een paar fantastische vakmensen. ‘s Ochtends, in de file, vind ik het heerlijk om naar de radio te luisteren en nu krijg ik de kans om het zelf te maken! Het moeilijkste zal zijn om 05.00 uur mijn bed uit te komen.”

Noordzee staat er om bekend bekende Nederlanders een kans te geven op de radio. Zo ging eerder Patty Brard Daphne al voor als vervanger van Robert Jensen.