Home Landelijke radio Elsemieke Havenga krijgt programma op 100%NL

Elsemieke Havenga krijgt programma op 100%NL

Presentatrice Elsemieke Havenga is vanaf zondag te horen op 100%NL. Iedere zondag presenteert zij van 10:00 tot 12:00 uur een programma met aandacht voor onder andere sport, initiatieven van mensen voor goede doelen en vrouwen die het verschil maken.

Elsemieke was jarenlang presentatrice van RTL Nieuws en later van Editie NL. Daarnaast heeft zij vele andere televisieprogramma’s gepresenteerd, zoals Studio Sport en momenteel het programma De Volgende Keer Beter bij Teleac. Op het gebied van radio presenteerde Elsemieke Veronica Nieuwsradio en het programma Kletskop op Radio 2.

Elsemieke verheugt zich op haar terugkeer op de radio. "Ik vind het heel leuk dat ik een programma ga presenteren bij 100%NL en daarmee weer terug ben op de radio. Het zondagochtendgevoel zal vol inspiratie en energie zijn."

Afgelopen zaterdag is de nieuwe programmering van 100%NL deels ingegaan. De programmering bestaat uit Myrna Goossen, Daphne Deckers, en maandag begint ook Tanja Jess. Met deze aankondiging van de komst van Elsemieke is de programmering vooralsnog compleet. Al langer is het gedichtenprogramma Candlelight te horen.