Home Landelijke radio NPO Radio 2 ‘Dag van het Gebroken Hart’ op Radio 2

‘Dag van het Gebroken Hart’ op Radio 2

Stationsinformatie van NPO Radio 2

NPO Radio 2 staat morgen de hele dag in het teken van ‘De Dag van het Gebroken Hart’. Vanaf 09:00 uur viert de publieke zender de poëzie, films, kunst en muziek die met hartenpijn te maken hebben. De Radio 2-dj’s vertellen ook over hun tegenslagen op het gebied van de liefde.

Mensen die net een relatiebreuk achter de rug hebben, of iemand die nog niet over zijn of haar liefdesverdriet heen is, wordt opgeroepen zich te melden. De luisteraar maakt daarmee kans op onder andere een fotoshoot voor een datingapp, een zwoele voicemail ingesproken door een Radio 2-dj of bioscoopkaartjes voor de film 50 Shades Darker.

Stefan Stasse zendt ’s avonds met zijn programma ‘De Staat van Stasse’ tussen 20:00 en 22:00 uur live uit vanaf het Festival van het Gebroken Hart vanuit de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Artiesten als The Kik, Anneke van Giersbergen, Jeangu Macrooy en Ellen Ten Damme staan daar op de bühne.

Aansluitend is van 22:00 tot 6:00 uur de ‘Hartverscheurende 100’ te horen. Daarin zijn de mooiste troostliedjes, maar ook de grootste liefdesverdrietnummers te horen.