Home Landelijke radio Corné Klijn toch niet op Radio Decibel

Corné Klijn toch niet op Radio Decibel

Corné Klijn gaat geen programma presenteren op Radio Decibel. Dit heeft André van den Bogaert, de manager van Corné Klijn laten weten aan RadioFreak.nl.

"Corné heeft een overeenkomst met de TROS, waarvoor hij onder andere de Dance Classics presenteert op 3FM. Hij kan en mag géén uitzendingen verzorgen voor derden en dus ook niet voor Radio Decibel tenzij er schriftelijke toestemming is van de TROS. Ik heb noch met Radio Decibel, noch met de TROS hierover gesproken", aldus Van den Bogaert.

Corné Klijn stond in eerste instantie vernoemd in de programmering van Radio Decibel, maar werd er later uitgehaald. Radio Decibel liet vrijdag weten dat dit kwam omdat het niet duidelijk was wanneer Corné Klijn zou beginnen. Daarbij liet men weten dat hij volgende week zaterdag begint met een Dance Classics programma.

Naast Corné Klijn start volgens Radio Decibel ook Ruud Hendriks binnenkort bij de zender. Hendriks gaat volgens Devibel een programma op zondagavond maken dat gaat over de internationale housescéne.

Radio Decibel was niet bereikbaar voor commentaar.