Home Landelijke radio Contract Erik-Jan Rosendahl bij 538 niet verlengd

Contract Erik-Jan Rosendahl bij 538 niet verlengd

Erik-Jan Rosendahl (links op de foto) is niet langer werkzaam bij Radio 538. De side-kick van het programma ‘MiddenInDeNachtRick’ is sinds afgelopen donderdag al niet meer te horen op de radio.

Vorige week ging het gerucht dat Rosendahl per direct ontslagen was, omdat hij ruzie zou hebben met de directie van de radiozender. Op zijn Hyves liet Erik-Jan afgelopen week weten dat hij per direct op non-actief is gezet. Radio 538 laat aan RadioFreak weten dat zijn contract niet verlengd is, verder doet men geen mededelingen over de geruchten.

“Het contract van Erik-Jan loopt af en door onze directie is besloten dit niet meer te verlengen. Erik-Jan heeft de afgelopen jaren een prima bijdrage geleverd aan het programma MiddenInDeNachtRick. Maar de tijd is nu rijp om weer een volgende stap te gaan maken met het programma. De komende weken kijken we naar de inhoud voor na de zomer,” aldus een woordvoerder.

Volgens velen was Rosendahl de drijvende kracht achter het nachtprogramma. Hij was dagelijks uren bezig met het maken van jingles. In de uitzendingen zelf viel hij vooral op door zijn veelal grove taalgebruik.

Erik-Jan Rosendahl werkte van 1998 tot 2000 al bij Radio 538. Hier werkte hij onder meer mee aan het programma ‘The Morning JEM’, later getiteld ‘The Morning Jam’. Na de komst van Edwin Evers naar de zender vetrok hij, om in 2005 weer terug te keren bij Rick van Velthuysen in de nacht.

Vorig artikelLaurens Borst nieuwe zendermanager Radio 1
Volgend artikelMiddengolfzender Radio 10 Gold verkocht aan christelijk station