Home Landelijke radio Colorful Radio zendt weer uit via het Internet

Colorful Radio zendt weer uit via het Internet

Colorful Radio is vanaf dit weekend weer te beluisteren via het Internet. Via haar website kunnen mensen weer luisteren naar programma’s van her urban radiostation. Colorful Radio was al eerder via het Internet te beluisteren, maar stopte begin 2003 met het doorgeven van het radiosignaal vanwege een overname.

Doordat Colorful Radio, tijdens de laatste herverdeling van FM-frequenties niet in de prijzen viel is het Internet nog meer van belang geworden. “Iedere vorm van distributie is belangrijk voor ons”, zo meldt programmadirecteur Ronald van der Meijden.

Van der Meijden: “In de avond uren genoten we al een flinke populariteit onder onze vaste luisteraars. Na de introductie van onze najaarsprogrammering begin augustus, waarin nu vooral overdag meer gepresenteerde programma’s te horen zijn, wordt het station aanzienlijk beter beluisterd. Uit de vele reacties die wij via onze website en de mail hebben ontvangen, bleek er een grote behoefte te zijn om onze programma’s ook via het Internet te kunnen beluisteren. In die behoefte hopen wij nu te kunnen voorzien”.