Home Landelijke radio Claudia de Breij nieuwe NPS dj

Claudia de Breij nieuwe NPS dj

Claudia de Breij (26) is de presentator van het nieuwe programma dat de NPS met ingang van 11 maart gaat uitzenden op Radio 3 FM van maandag tot en met vrijdag van 20.00 – 22.00 uur. Op die datum verhuist het programma ‘Isabelle’ naar het tijdstip van 18.00 – 20.00 uur. Isabelle Brinkman treedt daarmee in de voetsporen van haar voor-gangers Frits Spits, Jeanne Kooymans en Corné Klijn. De laatste verruilt zoals bekend op 2 februari de NPS voor de TROS. Claudia de Breij presenteert nu ‘BNN United’, het jongeren-programma op Radio 1. Naast haar radiowerk is zij actief als cabaretier. Haar programma ‘De Wilde Frisheid’ is op dit moment te zien in de Nederlandse theaters. Presenteren leerde ze bij onder meer de Stadsomroep Utrecht, Radio West, Radio M, en de RVU.
Het nieuwe programma met als werktitel ‘… & dit is Claudia !’ wordt gekenmerkt door een brede muziekkeuze en een intelligente, betrokken, geïnteresseerde en humoristische benadering. Het programma brengt entertainmentnieuws en heeft daarnaast een actuele kant met aandacht voor (inter)nationale gebeurtenissen. Er is daarnaast aandacht voor jong podiumtalent en voor de thema’s die de voornaamste doelgroep van 13-19-jarigen bezighouden.
De keuze van de NPS voor de Breij komt toch wel als een verassing, eerder werd gefluisterd dat Giel Beelen de nieuwe NPS dj zou gaan worden. De avond van 3FM is hier mee een “vrouwen” avond geworden. Eerst Isabelle Brinkman van 18-20 en daarna dus 2 uur lang Claudia de Breij