Home Landelijke radio City FM non-stop na 24 december

City FM non-stop na 24 december

Op de randstedelijke versie van City FM zijn morgen voor het laatst gepresenteerde programma’s te horen zijn. Daarna is op de zender tot 1 januari non-stop muziek te horen. "Jij als luisteraar hebt er aan bijgedragen dat wij de afgelopen jaren met héél veel plezier de programma’s hebben gemaakt. Daarvoor willen we je hartelijk bedanken", zo meld de zender op de eigen site.

De randstedelijke versie van City FM wordt overgenomen door Radio Decibel en kaartenbedrijf Boomerang Unlimited. City FM in het Noord-Oosten van Nederland blijft gewoon gehandhaafd.

Het radiostation gaat uitzenden vanuit Boomerang Casa in Amsterdam-Noord. De huidige 94.9 FM frequentie in Amsterdam wordt vanaf februari ‘Decibel Jordaan’, waarop Nederlandstalige muziek te horen is.

"Hiermee kan Radio Decibel haar radioambitie realiseren: de grootste zender te worden in de vier grote steden", zo liet de zender eind oktober al weten. Boomerang is ook eigenaar van de NL-Bladen (10, 20, 30, 70). Zowel redactioneel als door elkaar publicitair te ondersteunen wordt er samengewerkt door het blad met Radio Decibel.

City FM in de randstad is nu nog in handen van Media Management & Projects van Gerro Vonks.