Home Landelijke radio City FM wordt Arrow Classic Rock Noord

City FM wordt Arrow Classic Rock Noord


City FM Noord gaat vanaf 10 april verder als Arrow Classic Rock Noord. Met deze wijziging wil NDC Radio haar positie op de regionale markt verstevigen. "De nadruk bij Arrow Classic Rock Noord ligt op ‘Classic rock’ en ‘Best of modern rock’ met een eigen regionaal format voor de doelgroep 25-55 jaar."

"We verwachten met deze wijziging een snellere groei van het regionale marktaandeel te realiseren in Noord Nederland", zegt Sjouke Mulder, directeur van NDC Radio. "Het programma Arrow Classic Rock Noord wordt geproduceerd door Flux Media Factory B.V. in opdracht van NDC Radio. NDC Radio kan zich voor wat betreft het maken van radio nu volledig focussen op Waterstad FM en RadioNL."

Flux Media Factory B.V. is een bedrijf van Ad Ossendrijver. Hij had eerder de landelijke frequenties voor Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM. "Door de samenwerking profiteren wij van de kennis van Flux op het gebied van rockmuziek, iets wat mede door het sterke FM-pakket bij zal dragen aan een forse toename van het aantal luisteraars in Noord en Oost Nederland”.