Home Landelijke radio Cielke Sijben nieuw in de nacht op Radio 2

Cielke Sijben nieuw in de nacht op Radio 2

Cielke Sijben maakte afgelopen nacht haar eigen programma op NPO Radio 2. Er is nog geen sprake van een vast programma, waarmee ze bijvoorbeeld Sofie van den Enk, die begin april stopte met haar nachtprogramma, zou vervangen. “Cielke heeft een nacht ingevallen en dat gaat ze binnenkort nog een keer doen. Er is (nog) geen sprake van een vaste plek in de nacht”, aldus opleidingscoördinator Timo Kamst van NPO Campus.

Sijben (1984) deed in 2004 mee aan het televisieprogramma ‘Hey DJ’ van BNN. Na haar deelname ging ze aan de slag bij BNN, waar ze onder meer twee jaar lang voor het tv-kanaal 101 TV presenteerde. In 2010 werd ze genomineerd voor de RadioBitches Awards in de categorie TalentBitches. De afgelopen jaren was Sijben achter de schermen actief bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Sijben is ook iedere maandag op KX Radio te horen met haar programma ‘Met Ciel En Zaligheid’.

Radio 2 heeft sinds begin dit jaar een nachtprogrammering waarin relatief jonge radiomakers te horen zijn. Zo zijn op het tijdslot 2:00 – 4:00 uur Thijs Maalderink, Thomas van Vliet en Jan Paul Grootentraast te horen.