Home Landelijke radio Caz start dinsdag 18 april

Caz start dinsdag 18 april

SBS lanceert op dinsdag 18 april om 6:00 uur ’s ochtends haar nieuwe radiozender Caz, die de plaats van Yorin FM over gaat nemen. De zender richt op een doelgroep van 20-34 jaar met een lichte nadruk op vrouwen. SBS wil met Caz heel dicht bij de luisteraar gaan staan.

Het nieuwe radiostation wordt geleid door oud BNN-voorzitter Gerard Timmer, Robert Feller is programmaleider. De jingles van Caz komen uit Engeland, Joey Hereman zal de verdere vormgeving voor de zender verzorgen. Het is verder de bedoeling dat een luisteraar stationvoice wordt. Over hoe de logo en het website van het nieuwe station eruit gaan zien is nog niets bekend.

De programmering van Caz is inmiddels al redelijk compleet. Jeroen Kijk in de Vegte, gaat waarschijnlijk de ochtendshow maken. Marisa Heutink zal daarna te horen zijn. De middagshow wordt gepresenteerd door Timur Perlin, Marc de Hond zal tussen 19:00 en 22:00 uur te horen zijn. Hierna is het de beurt aan Peter van den Hurk.

Verder zal Martin Pieters op vrijdagavond een zes uur durende mix maken. Rinse Blanksma krijgt een weekendprogramma en ook Joey Hereman en Jurjen Gofers zullen op Caz te horen zijn. Er is nog geen zekerheid over Albert-Jan Sluis die op Yorin FM een avondprogramma maakte. Of programmadirecteur Robert Feller een programma gaat maken is ook niet bekend.