Home Landelijke radio BuZz verdwijnt van Radio 3FM

BuZz verdwijnt van Radio 3FM

Het NCRV-programma BuZz op Radio 3FM gaat verdwijnen. Vanaf aanstaande zondag presenteert Barbara Karel programma ‘Bring It On!’ Het programma vervangt het huidige BuZz. Barbara besteedt in Bring It On! aandacht aan jong talent, op het gebied van onder andere muziek, sport, school of mode.

“Het leuke aan Bring It On! is dat ik hier mijn ei goed in kwijt kan”, zo zegt Karel. “Ik vind het enorm leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Of het nu een bandje is, een opkomende mode-ontwerper of een scholier die de meest briljante plannen heeft. En er is genoeg talent in Nederland, dat in Bring It On! een podium kan krijgen”.

In de eerste uitzending besteedt Barbara aandacht aan nieuw Nederlands poptalent met singer/songwriter Marike Jager en de band Absent Minded.

Barbara Karel (1976, Kampen) studeerde twee jaar architectonische vormgeving op de HKU in Utrecht en kwam in 2002 bij muziekzender MTV. Sinds januari van dit jaar is Barbara actief als presentator op 3FM. Vanaf 18 mei presenteert ze op televisie het dagelijkse Eindexamenjournaal.