Home Landelijke radio BNR Nieuwsradio organiseert met FD en Nova maandelijkse debatten

BNR Nieuwsradio organiseert met FD en Nova maandelijkse debatten

Het Financieele Dagblad, Nova en BNR Nieuwsradio organiseren vanaf maandag 5 februari iedere maand een maandagavonddebat in het auditorium van café-restaurant Dauphine. De onderwerpen zijn actueel en hebben altijd een maatschappelijke urgentie. Het thema van het eerste debat is Nederland en duurzaamheid.

De debatten kunnen live bijgewoond worden in het auditorium van café-restaurant Dauphine in Amsterdam (naast station Amsterdam-Amstel). De debatten beginnen om 21:00 uur. De maandagavonddebatten worden ook live uitgezonden op BNR Nieuwsradio.

Met de maandagavonddebatten wordt een vervolg gegeven op de reeks verkiezingsdebatten die Het Financieele Dagblad, Nova en BNR Nieuwsradio voorafgaand aan de landelijke verkiezingen op 22 november 2006 hebben georganiseerd. De ervaring die is opgedaan in werken met beeld en video wordt met de nieuwe reeks debatten verder uitgebreid. “De samenwerking met Nova biedt de FD Mediagroep, eigenaar van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, volop kansen om de dialoog aan te gaan met een breed publiek en haar multimediale propositie verder uit te bouwen”, zo wordt gesteld.

Vorig artikelRadio Emmen dieper in de problemen
Volgend artikelGiel Beelen en Gerard Ekdom afgelopen middag conducteur