Home Landelijke radio BNN United live vanaf de Studie Beurs

BNN United live vanaf de Studie Beurs

Het Radio 1-programma ‘BNN United’ zendt donderdag en vrijdag tussen 21:00 en 22:00 uur live uit vanaf Studie Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. De uitzending van donderdag staat in het teken van studeren of niet studeren en op vrijdag staat het thema ‘carrière’ centraal. De presentatie is in handen van Astrid de Jong.

Op donderdag ontvangt Astrid studie- en loopbaanbegeleider Karen van Zessen , ondernemer Henny van der Most en één van de jongste rechters van Nederland, Jannigje Willems. Onderwerp van gesprek zal onder andere het nut van studeren zijn. Ook worden tijdens die uitzending de resultaten bekend gemaakt van het onderzoek over studeren en carrière dat ‘BNN United’ door Qrius heeft laten uitvoeren onder 500 jongeren van 15 tot 21 jaar.

Vrijdag gaat de uitzending over carrière: hoe belangrijk is carrière maken en hoe plan je je carrière het beste? De gasten zijn Karen van Zessen, ondernemer Kristian Valk en Bart Jan Brouwer. Deze laatste gast heeft zijn carrière bij een grote international opgegeven om Penthouse-fotograaf te worden.