Home Landelijke radio BNN organiseert dj-contest

BNN organiseert dj-contest

BNN wil nieuw dj talent gaan ontdekken met een ‘DJ Summercamp’. Samen met 3FM gaat ze een dj-contest organiseren om zo tot 1 talent te komen die een eigen programma wint op 3FM.

In het ‘camp’ geeft BNN een aantal potentiële nieuwe DJ’s de kans om van professionals te leren hoe ze een goede en hippe DJ kunnen worden. De hele voorselectie en de vorderingen van de deejays in spé zijn te volgen via BNN radio en televisie. In mei worden geïnteresseerden via radio- en televisiespots opgeroepen om zich in te schrijven. Via BNN-radio op 3FM kunnen vervolgens de voorselecties worden gevolgd. Na deze selectie blijven er acht DJ’s in de dop over. Deze groep gaat hard aan het werk. Ze krijgen les van top DJ’s en alle aspecten van DJ-zijn worden behandeld.

Dingen die aan bod komen zijn het verzorgen van een strakke presentatie, een kort interview en een nieuwsitem en het maken van shockradio, chaosradio, muziekprogramma’s en personalityshows. Uiteindelijk beslist een vakjury wie de beste DJ is en de winnaar krijgt een contract bij BNN en een programma in het weekeinde op 3FM.