Home Landelijke radio Bert Haandrikman: “Het was een verwarrend jaar”

Bert Haandrikman: “Het was een verwarrend jaar”

Bert Haandrikman

Bert Haandrikman heeft vanavond zijn laatste uitzending van het programma ‘Helemaal Haandrikman’ gemaakt op NPO Radio 2. Door de komst van Ruud de Wild naar Radio 2 verhuist Wouter van der Goes naar Haandrikmans tijdslot en moet Haandrikman plaatsmaken en verhuist hij noodgedwongen naar het weekend.

Haandrikman noemde 2016 in zijn afscheidswoordje ‘een verwarrend jaar’. “Ik ben overrompeld door de reacties toen bekend werd dat mijn programma’s moest stoppen. Ik vind het ook heel erg jammer dat ik na veertien onafgebroken jaren niet in het team van de Top 2000 zit”, zei de Radio 2-dj.

“Ik ben er trots op dat dit programma niet geruisloos heeft bestaan”, zei Haandrikman, refererend aan de vier nominaties voor de Zilveren Radioster Man en drie nominaties voor de Gouden RadioRing. “Ik hoop dat wij straks samen die ring pakken.”

Haandrikman sloot af met: “Ik ben iemand die altijd de zon tegemoet loopt. Ik hoop dat jij er ook bij bent, in het nieuwe jaar hier in het weekend op NPO Radio 2. Dankjewel, heel goede feestdagen en alle goeds voor 2017.”

Haandrikman was sinds september 2013 iedere werkdag van 18:00 tot 20:00 uur te horen op Radio 2. Daarvoor was Haandrikman in het weekend te horen.

Foto: Jasper Zwartjes | NPO Radio 2