Home Landelijke radio Bert Haandrikman vanaf september in de avond op Radio 2

Bert Haandrikman vanaf september in de avond op Radio 2

Radio 2 krijgt vanaf september een nieuwe avondprogrammering. 'Knooppunt Kranenbarg' duurt vanaf dan een uur korter en stopt om zes uur. Tussen 18:00 en 20:00 uur presenteert Bert Haandrikman elke werkdag 'Helemaal Haandrikman', Daarna is Stefan Stasse twee uur lang te horen met 'Staat van Stasse'.

Als gevolg van de wijzigingen maakt de fusieomroep KRO-NCRV straks het compleet blok van 16:00 tot 22:00 uur op Radio 2. 'Helemaal Haandrikman' valt per direct al onder die vlag, terwijl de fusieomroep officieel pas vanaf 2014 een feit is.

Het programma 'HalverWege' van de EO stopt door de wijzigingen, maar de omroep begint vanaf september wel een uur eerder met 'Laat op 2'. Eerder werd al bekend dat het 'Theater van het Sentiment' stopt en verhuist naar Radio 5. Het programma heeft zijn officiële laatste uitzending al gemaakt op Radio 2.

Vanaf september zullen er ook in het weekend dingen veranderen in de programmering op Radio 2. Al bekend is dat Sander Guis op zaterdag en zondag tussen 14:00 en 16:00 uur een programma gaat maken. Dat is momenteel het tijdslot van Bert Haandrikman.