Home Landelijke radio Baudartius College wint 538 School Award

Baudartius College wint 538 School Award

Het Baudartius College in Zutphen heeft de Radio 538 School Award gewonen. De leerlingen van de school namen de Award in ontvangst in de Jaarbeurs in Utrecht. De school wint een schoolfeest met diverse artiesten en de 538 dj’s.

De vijf genomineerde scholen zijn afgelopen week door dj Frank Dane, zangeres EliZe, Luchtmachtpilote Dominique en het check-out team.bezocht en beoordeeld op diverse onderdelen. Zo moesten de leerlingen allemaal in het wit gekleed naar school komen en creatief aan de slag met de kleuren van Radio 538 en uitingen van de Luchtmacht.

"Alle scholen hebben er een super spektakel van gemaakt, ieder bezoek was een groot feest", zegt Frank Dane. "Het was verschrikkelijk moeilijk, maar de leerlingen van ‘Baudartius’ hebben gewonnen omdat zij de opdrachten perfect hebben uitgevoerd en het meest creatief waren. De sfeer op de school was ontzettend goed en de leerlingen konden echt ontzettend hard schreeuwen."

Vorig jaar won Scholengemeenschap Willem van Oranje in Oud-Beijerland, in 2007 was het Adelbert College in Wassenaar de winnaar. Het Bogerman College in Sneek was de winnaar in 2006.