Home Landelijke radio Bataradio in de ether in Nijmegen

Bataradio in de ether in Nijmegen

Bataradio is vanaf vanavond 22:00 uur ook te horen in de Nijmeegse ether. Het radioprogramma over de Batavierenrace dat wordt uitgezonden door ActionRadio zal ook te horen zijn via de lokale omroep Nijmegen 1 op 107.8 FM (Nijmegen centrum) en 106.8 FM (Dukenburg en Lindenholt). De uitzendingen worden ook speciaal via mobiele streams uitgezonden, zodat deelnemers en toeschouwers naar de uitzendingen kunnen luisteren via mobiele telefoons met een internetverbinding.
De Batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld. Meer dan 8000 studenten starten aankomende nacht om 00:00 uur en lopen bijna 190 kilometer tussen Nijmegen en Enschede. Het is de 36e keer dat de race wordt gehouden. ActionRadio start vanavond om 22:00 uur met een live-programma vanaf de campus van de Universiteit Twente in Enschede . Er wordt daarna uitgezonden tot morgenmiddag 18:00 uur.
Tijdens de uitzending zijn updates te horen over de race en worden verzoekplaten gedraaid die aangevraagd kunnen worden via Actionradio.nl of Mobile.actionradio.nl, de site voor mobiele telefoons met een internetverbinding.