Home Landelijke radio Armin van Buuren wekelijks met A State Of Trance op Fresh FM

Armin van Buuren wekelijks met A State Of Trance op Fresh FM

Armin van Buuren is vanaf deze week iedere donderdag van 21:00 tot 23:00 uur te beluisteren op Fresh FM met zijn programma ‘A State Of Trance’. De show was eerder te horen bij ID&T Radio en is op diverse radiostations over de hele wereld te beluisteren. Zijn programma geniet via het internet wereldwijde bekendheid en is het best beluisterde trance radioprogramma ter wereld. Vorige maand won Armin van Buuren de ‘International Dance Music Award’ voor ‘Best Dance Radio Mixshow’ tijdens de ‘Winter Music Conference in Miami’.

Armin van Buuren: “Ik ben zwaar verheugd over het feit dat A State of Trance weer terugkomt op de Nederlandse radio. Speciaal voor Fresh FM maken we een Nederlandse versie van het programma, want ik blijf toch Nederlander.”

Raoul Wedel, directeur van Fresh FM: “We zijn natuurlijk ontzettend trots dat Fresh FM Armin van Buuren mag verwelkomen. Het is niet alleen een aanwinst voor ons station én voor dance liefhebbers die een kwalitatief hoog 12” programma weten te waarderen; ook voor radio in het algemeen is het goed dat één van Nederlands grootste deejays/producers nu weer wekelijks in eigen land te beluisteren is op de radio.”

Armin van Buuren was al verbonden aan Fresh FM, door zijn wekelijkse column die bij het programma ‘De Flitsende 50’ op zaterdagavond te horen is.