Home Landelijke radio Arend Langenberg binnenkort weer op de radio

Arend Langenberg binnenkort weer op de radio

Arend Langenberg hoopt binnenkort weer terug te zijn op de radio. In april werd de nieuwslezer ziek en sindsdien was hij niet meer te horen op de radio. Eind juli werd bij Arend een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm verwijderd. Er traden complicaties op, waarna een spoedoperatie nodig was. Langenberg moest daarna twee weken in het ziekenhuis blijven om te herstellen. Half augustus kon hij het ziekenhuis weer uit.

Aan het begin van zijn ziekte hoopte Arend Langenberg dat hij in september weer te horen zou zijn op de radio. Doordat er complicaties plaatsvonden, was dit niet het geval. Nu gaat hij eerst genieten van een vakantie, waarna hij terug zal zijn op de radio, meldt hij in RTL Boulevard.

"Ik heb natuurlijk, was natuurlijk heel graag een maand geleden weer gaan werken, maar ja, zoals dingen kunnen gebeuren, zeker als je in medisch circuit zit, is niets zeker. Ik heb misschien gezegd in september weer te beginnen, maar dat was iets te voorbarig."
Na maanden uit de roulatie te zijn geweest vertelt Arend psychisch weer in orde te voelen, en dat zijn stem daardoor ook weer klinkt als de vertrouwde nieuwslezer van Sky Radio. "Gelukkig staan alle lichten op groen en heb ik positieve signalen uit ziekenhuis mogen ontvangen, waar ik erg blij mee ben. Dus vanaf nu kijk ik met veel begeerte weer naar de toekomst."