Home Landelijke radio Andre ten Wolde nieuwe Algemeen Directeur ID&T

Andre ten Wolde nieuwe Algemeen Directeur ID&T

De top van entertainmentbedrijf ID&T is gewijzigd. Duncan Stutterheim, eigenaar van ID&T, draagt per 1 november zijn taken als algemeen directeur over aan Andre ten Wolde. Ten Wolde is sinds tweeëneenhalf jaar financieel directeur van ID&T en werkte voorheen onder meer bij platenmaatschappij Arcade en TMF.

De driehoofdige directie van ID&T bestaat nu, naast algemeen directeur Ten Wolde, uit Sander Groet en Bas Meijer. Groet is event-supervisor en tevens belast met marketing en business development. Jurist Bas Meijer is binnen de directie verantwoordelijk voor business & legal affairs.

Duncan Stutterheim maakt met de structuurwijziging tijd vrij voor de verdere ontwikkeling van de producten van ID&T, de uitbouw van het merk en voor de internationale expansie van het bedrijf. “Ik denk in producten en consumenten. De dagelijkse leiding vergt te veel van mijn tijd. We staan voor de verdere uitbouw van het merk ID&T, onder meer door nieuwe initiatieven als ‘ID&T Mobile’ (mobiele telefonie), en de verdere uitbreiding van onze evenementen in het buitenland. Daar ben ik direct bij betrokken”.

Andre ten Wolde: “ID&T is door de verscheidenheid van activiteiten een complexe organisatie die behoefte heeft aan dagelijkse aansturing. Duncan is en blijft de drijvende kracht achter ID&T, maar heeft door zijn focus op de producten en het merk te weinig tijd om het bedrijf operationeel aan te sturen. De nieuwe structuur vergroot onze slagkracht verder.”