Home Landelijke radio Actie tegen Henk Westbroek

Actie tegen Henk Westbroek

Twee Amsterdamse studenten (25) zijn vandaag een actie gestart om 3FM dj Henk Westbroek van de radio te houden. De twee studenten voeren naat een website, actie met hun programma op de Amsterdamse lokale zender SALTO. De twee maken wekelijks een uur radio via de Hoge school Holland op de Amsterdamse zender.
De twee studenten vinden Westbroek te oud, te langdradig, te saai en vinden zijn manier van presenteren hopeloos achterhaald. “We zijn doodsbang dat we nog tot 2030 aan Henk vastzitten op Radio 3. En dus zien we nog maar een oplossing. Als de VARA het niet doet dan moeten wij het maar doen! Hij kan beter bij radio 2 gaan werken. Al jaren hopen we, bidden we, smeken we dat Westbroek eindelijk eens met zijn programma “Denk aan Henk” van de zender zal worden gesmeten.”, aldus Jody Prinsen, eigenaar van Wegmetwestbroek.nl op zijn website.
De twee studenten willen 2000 proteststemmen verzamelen die ze op 14 mei overhandigen aan de directie van de VARA. Hiermee hoopt men dat de VARA net als de makers van de website zal inzien dat Henk helemaal niets te zoeken heeft op de 3 FM. Henk Westbroek zal weer terugkeren op de popzender na 15 mei.