Home Landelijke radio Wilbert Mutsaers stapt over van 3FM naar Mojo

Wilbert Mutsaers stapt over van 3FM naar Mojo

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers stapt over van 3FM naar concertorganisator Mojo. Vanaf 1 januari wordt Mutsaers daar Algemeen Directeur. Dit laat Mojo aan RadioFreak.nl weten.

Mutsaers werkte sinds oktober 2009 bij 3FM en onder zijn leiding haalde het station het hoogste marktaandeel sinds 2000 maar de laatste 1.5 jaar daalt het marktaandeel weer van de zender.

Mutsaers laat weten toe te zijn aan een nieuw avontuur: "Na de recente viering van 50 jaar 3FM en de start van een nieuwe programmering is het nu het goede moment om de stap naar Mojo te zetten. Ik wil alle dj’s, omroepen en medewerkers van 3FM, Radio 6 en FunX van harte bedanken voor de mooie samenwerking”

NPO-bestuurder Shula Rijxman is Mutsaers dankbaar voor alles wat hij voor de radiozenders heeft gedaan. "Wilbert heeft van 3FM dé plek voor nieuw talent en nieuwe muziek gemaakt. Hij weet als geen ander de verbinding te leggen met de muziekwereld." 

Naast 3FM was Mutsaers ook de zendermanager van Radio 6 en FunX. Wie hem op gaat volgen is nog onduidelijk, daar komt nog een sollicitatieprocedure voor.
Foto: Hans Peter van Velthoven