Home Landelijke radio Lindo Duvall, Rob Stenders en Jeroen Latijnhouwers op Kermis FM

Lindo Duvall, Rob Stenders en Jeroen Latijnhouwers op Kermis FM

Lindo Duvall is binnenkort weer op de radio te horen. De dj nam onlangs afscheid van Radio 538, waar hij jaren werkte. Eind deze maand is hij te horen op Kermis FM, net als veel andere bekende dj's van publieke en commerciële radiozenders. Rob Stenders (3FM), Maurice Verschuuren (Q-music) en Domien Verschuuren (3FM) staan in de programmering van de evenementenzender tijdens de grootste kermis van de Benelux in Tilburg op 107.0 FM. Aanstormend talent is er ook, zoals Wietze de Jager (Q-music), Henk Kanning (Kink FM), Frank van ‘t Hof (Radio 2/Kink FM), Mattie Valk (Q-music) Niels de Koning (Slam!FM) en Paul Stoel, Marijke Roskam en Tjitse Leemhuis (3FM).

"We zijn er enorm trots op dat bekende dj’s zo enthousiast zijn om naar Tilburg te komen. In combinatie met de talenten is dit een programmering om je vingers bij af te likken. We gaan tien dagen lang knallen!", aldus de stichting Kermis FM. Van 22 tot en met 31 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op de evenementenfrequentie 107.0 FM en via internet.

100%NL maakt zaterdag 23 juli een live-uitzending vanuit de studio van Kermis FM. Tussen 13:00 en 18:00 uur is het programma te horen op 100%NL en Kermis FM. Op donderdag 28 juli komt MetMichiel van 3FM live vanaf de kermis en op vrijdag is het Platenpaleis van Radio 2 in Tilburg.

Omroep Brabant komt ook live vanuit de Kermis FM-studio. Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juli zijn presentator Kristian Westerveld en Richard van den Beld iedere ochtend te horen tussen 06:00 en 12:00 uur op Omroep Brabant en Kermis FM.

Ook dit jaar is er het informatieve middagmagazine T-Time. Het kermisactualiteitenprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren. Dit zijn onder andere Jeroen Latijnhouwers van RTL, NOS nieuwslezers Fleur Wallenburg, Bart Jan Cune en Matijn Nijhuis, Radio 1-presentatrice Astrid de Jong, Radio Rijnmond-presentatrice Chantal Quak en NCRV-presentator Jurgen van den Berg.

Kermis FM zoekt in alle activiteiten de combinatie tussen professionals met ervaring en jong talent. Zo bestaat de redactie uit ervaren redacteuren van onder andere de NOS, maar ook uit studenten van de BNN University. De hele dag zijn verslaggevers van Kermis FM aanwezig op het terrein. Zij doen live verslag in de uitzending van alles wat gebeurt op de kermis.

Kermis FM doet tien dagen lang, 24 uur per dag verslag van de gebeurtenissen op de kermis en geeft bezoekers verkeers- en parkeerinformatie.