Home Landelijke radio Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman in de nacht op 3FM

Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman in de nacht op 3FM

3FM krijgt vanaf volgende week een nieuw nachtprogramma. In de nacht van maandag op dinsdag zullen Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman samen een nachtprogramma presenteren voor de EO. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat er een duo een programma maakt in de nacht op 3FM.

De dj's presenteren al een programma op de internetzender Xnoizz van de EO. Joey Koeijvoets werkte verder bij Fresh FM, Radio Decibel, HitRadio Saffier (België) en Holland Centraal. Ook deed hij mee aan het BNN-programma 'Hey DJ' op tv. Wijnand Speelman begon zijn radiocarrière bij het programma van Giel Beelen. Tegenwoordig is hij de producer van 3FM-nachtjock Barend van Deelen.

"Afgelopen zomer vielen Joey en Wijnand als ‘Mystery DJ’s’ in bij 3FM. Dat beviel zo goed dat zij nu een vaste plek krijgen in de programmering. De nieuwkomers gaan in hun programma dromen van luisteraars waarmaken en luisteraars helpen met problemen. Dit is een insteek die helemaal past bij 3FM", zegt Timo Kamst, opleidingscoördinator 3FM.

De nieuwe nachtprogrammering van 3FM tussen 1:00 en 4:00 uur ziet er als volgt uit:
Maandag: Barend van Deelen (NCRV)
Dinsdag: Joey Koeijvoets & Wijnand Speelman (EO)
Woensdag: Rámon Verkoeijen (BNN)
Donderdag: Thymen Wabeke (NTR)
Vrijdag: Barend van Deelen (NCRV)

Hanneke Eilander en Lex Gaarthuis zijn uit de nacht verdwenen.