Home Landelijke radio 538 en Slam!FM organiseren weer een NuTalent Radio Talentendag

538 en Slam!FM organiseren weer een NuTalent Radio Talentendag

De 538 Groep organiseert dit jaar voor de tweede keer de ‘NuTalent Radio Talentendag’ om nieuw radiotalent te vinden en te ontwikkelen. Onder leiding van manager NuTalent en 538-dj Jens Timmermans gaan 538 en SLAM!FM op zoek naar de dj’s van de toekomst. Op 28 september houden de stations de Radio Talentendag. Tijdens deze dag krijgen gepassioneerde radiomakers een kijkje achter de schermen van de stations en maken zij zich op voor een selectie van de opleiding NuTalent. 
 
De Radio Talentendag is vorig jaar speciaal geïntroduceerd voor radioliefhebbers die altijd al dromen van een carrière bij 538 of SLAM!FM. Voor veel radiomakers lijkt die droom onbereikbaar. De stations bewijzen het tegendeel en maken dit mogelijk door radiotalent op te roepen zich aan te melden om hun ambitie te verwezenlijken. Uniek van deze opleiding is de inzet van het digitale radiokanaal ‘538 Hitzone’. Hierop presenteren de deelnemers hun eigen programma als onderdeel van het opleidingstraject.
 
538-DJ en Manager NUTALENT Jens Timmermans: "Twee talenten die vorig jaar aanwezig waren bij de Radio Talenten Dag hebben inmiddels een programma kunnen maken op 538 en SLAM!FM, reden genoeg om dit jaar weer op zoek te gaan naar de radiomakers van de toekomst." De talenten die landelijk te horen waren zijn Igmar Felicia op Slam!FM en Gert-Jan van Ackooij op 538.
 
Jonge talenten met een passie voor het radiovak, die actief zijn bij een internetstation of bij een lokale of regionale omroep, kunnen zich aanmelden voor deze opleiding. Geselecteerde kandidaten die het opleidingstraject doorlopen maken volgens de 538 Groep een goede kans om uiteindelijk een plaats te veroveren in de programmering van 538 of Slam!FM. Aanmelden voor deze dag kan via www.538.nl/nutalent en www.slamfm.nl/nutalent

Vorig artikelRadio Oranje Nationaal wordt RADIONL
Volgend artikelQ-music zoekt nieuwe radiotalenten voor Q-college