Home Landelijke radio 3FM nieuws van 31 juli

3FM nieuws van 31 juli

Zondag in That’s live
That’s Live komt zondag koel op je radio, want de bar is sinds kort verrijkt met airco! In deze koelte komt de band Supersub die nu de single ‘Easy to run’ uitheeft. Vrijdag kun je ze al horen op de Stranddag van 3FM en zondag staan ze bij ons op het BNN podium.

Daarnaast komt een fervent begraafplaats bezoekster langs om te vertellen over haar eigenaardige hobby. Zij is lid van een vereniging die onder andere excursies naar begraafplaatsen organiseert…..krijg je al koude rillingen? Zondag hoor je er alles over!

I-Mode doet het goed bij 3FM
Nadat eerder JaCobus de primeur had wat betreft I-Mode, zijn nu ook De Arbeidsvitaminen gevolgd. I-Mode werd ongeveer een half jaar geleden bij het grote publiek ge-introduceert en is in korte tijd al razend populair geworden.

Naast dat je met je telefoon een hotel kunt boeken of je email lezen, kun je nu dus ook de website van JaCobus en De Arbeidsvitmaminen checken.

Privéles van de heren Soulvation
3FM.nl heeft een wel heel speciale actie. Je maakt namelijk kans op privéles van DJ Ronald Molendijk en muzikant Jeroen Rietbergen. Om kans te maken om de kneepjes van het vak te leren moet je de prijsvraag beantwoorden die weer op de 3fm site te vinden zijn.

Club Lek op tournee
Het radioprogramma Club Lek van de VPRO dat op de woensdagavond wordt uitgezonden op 3FM, gaat van september tot en met december op tournee door Nederland. Het programma wordt normaal elke week uitgezonden vanuit de Studio.