Home Landelijke radio 3FM maakt locatie Serious Request 2014 vanmiddag bekend

3FM maakt locatie Serious Request 2014 vanmiddag bekend

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request komt in december 2014 in Haarlem, Heerlen of Roermond-Weert te staan. Vanmiddag wordt de defenitieve locatie bekend gemaakt in 'De Coen & Sander Show' op 3FM.

Sinds een paar jaar kiest 3FM al ruim anderhalf jaar van tevoren waar het Glazen Huis komt te staan, zodat er genoeg tijd is om alles voor te bereiden. Een jaar geleden werd bekend dat het Glazen Huis eind dit jaar naar Leeuwarden gaat. Na de Friezen is de kans dus groot dat de Limburger 3FM een jaar later mogen verwelkomen, al visten een aantal Limburgse gemeentes een paar jaar achter het net. Ook in provincie Noord-Holland, waar Haarlem de hoofdstad van is, heeft het huis nooit gestaan.

Opvallend is verder dat geen van de deelnemende gemeentes eerder bij de selectie van 3FM zat. De afgelopen twee jaar waren het namelijk de Limburgse gemeentes Kerkrade en Sittard-Geleen die in de race waren. Nu dus Heerlen en Roermond-Weert. Het kan wel zijn dat ze zich eerder al wel hadden gemeld, maar toen in een voorselectie al waren afgevallen.

Vorig artikelSimone FM neemt frequenties RadioNL over
Volgend artikel90’s Top 750 deze week op Radio Veronica