Home Landelijke radio 22 uur lang ‘Wat Is Waar’ op Radio 3FM

22 uur lang ‘Wat Is Waar’ op Radio 3FM

Henk Westbroek zal morgen zijn laatste uitzending presenteren van het programma ‘Denk aan Henk’. Ter ere van Henk zullen de zal er in alle 3FM programma’s vanaf woensdag 14:00 uur tot donderdag 12:00 uur ‘Wat Is Waar’ gespeeld worden.

De eerste aflevering van Denk Aan Henk was op 15 januari 1991 te beluisteren op VARA Radio 3FM. Tijdens de woensdaguitzending van Henk Westbroek op 3FM zal de allerlaatste Denk Aan Henk sessie gespeeld worden door Bettie Serveert.

In 1983 begon Henk Westbroek met de presentatie van ‘De Popkrant’ bij de VARA, een programma waarin onbekend Nederlands talent de kans kreeg zich te manifesteren. Ook presenteerde hij het hardrock-programma ‘Vuurwerk’.

Westbroek was graag nog enige jaren doorgegaan met de presentatie van ‘Denk aan Henk’. Hij heeft er echter begrip voor dat de VARA een nieuwe invulling wil geven aan de zendtijd op Radio 3FM: “Het bevreemdt me niet dat de VARA er na twintig jaar belang bij heeft de samenwerking te beëindigen. Ik kijk met plezier terug op mijn periode bij de VARA. Weliswaar zijn er in het verleden enige wrijvingen geweest, maar dat is onvermijdelijk als er zo lang wordt samengewerkt.” Westbroek gaat zich nu oriënteren op de werkzaamheden, die hij na 1 september wil verrichten.