Home Landelijke radio Yorin FM in het teken van het E.K.

Yorin FM in het teken van het E.K.

Yorin FM zal vanaf aanstaande maandag volledig in het teken staan van het E.K. Zo zal het Algemeen Dagblad medewerking verlenen aan de uitzendingen van de nieuwe ochtend- en middagshow van de zender die worden uitgezonden vanuit Portugal. ’s Avonds zal Villa BVD op het radiostation worden uitgezonden.

Zowel ‘Stenders’, als ‘Jensen in de Middag’ zullen vanaf aanstaande maandag uitzenden vanuit een openluchtstudio in Portugal. Tijdens deze uitzendingen, tussen respectievelijk 6:00 en 9:00 ’s ochtend en 15:00 en 18:00 ’s middags, zal het Algemeen Dagblad het Sportwereld Journaal verzorgen. Verslaggevers van Sportwereld doen hierin vanaf verschillende locaties in Portugal live verslag van de laatste ek-nieuwtjes.

Doordeweeks zal ’s avonds tussen 22:45 en 23:45 het RTL4-programma ‘Villa BVD’ worden uitgezonden. Op zaterdag en zondag is het tussen elf en twaalf te beluisteren. In ‘Villa BVD’, dat live wordt uitgezonden vanuit Portugal, praten Frits Barend, Henk van Dorp en Jan Mulder met voetballers en voetbalexperts over het E.K.