Home Landelijke radio Wessel van Diepen weg bij Radio 538

Wessel van Diepen weg bij Radio 538

Wessel van Diepen stopt bij Radio 538. De dj wil zijn carrière, na 14 jaar bij 538, een nieuwe wending geven. Hij gaat zich onder andere toe te leggen op artist development en de creatieve zijde van enkele nieuwe muziek en media projecten. Jeroen Nieuwenhuize wordt door het vertrek van Van Diepen de nieuwe presentator van de ‘Top 40’ op vrijdagmiddag. Dennis Ruyer neemt het zaterdagavondprogramma ‘Dance Department’ voor zijn rekening. Half oktober is Wessel voor het laatst te horen op de zender.

Wessel was in 1992 mede-oprichter van Radio 538. Verder is hij de stem van het station en presenteerde hij programma’s als Van Diepen draait door, Dance Department en de Top 40.

“Ik ben ontzettend blij dat ik deel heb mogen uitmaken van het doorlopende succesverhaal van Radio 538. Maar hoe fantastisch het hier ook is, er is nog een aantal dromen dat ik wil waarmaken. Gelukkig is mijn opvolging bij 538 in handen van twee supertalenten,” aldus Wessel van Diepen

Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: “Heel jammer dat Wessel ons station gaat verlaten. Vanaf de oprichting van Radio 538 heeft hij een hele belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de zender en dan is het altijd moeilijk om afscheid te nemen van zo’n goede DJ. Wel krijgen door zijn vertrek Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer de kans de radioprogramma’s van Wessel over te nemen. Wij wensen Wessel veel succes met het vervolg van zijn carrière.”